Απόψεις

Αναμνήσεις από το 1017μ.Χ. (μέρος 1ο)

06 Οκτ 2017

memmedevvalaa1a

Αγαπητοί μου φίλοι, αναπολώντας τη ζωή μου θυμήθηκα μερικά περιστατικά που έζησα τον 11ο μ.Χ. αιώνα.
Εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν επιστήμες, τα πάντα κανονίζονταν από την Εκκλησιά. Η χημεία, η φυσική, η αστρονομία, η φιλοσοφία, και προπάντων η ιατρική, ήταν δουλειά της Αγίας Αλάθητης και φυσικά Θεόπνευστης Εκκλησίας.

Περισσότερα...

Όταν Ξιπασμένος Απόγονος του Αμόρφωτου Νεοέλληνα Απαιτεί

24 Νοε 2016

Αφορμή γι αυτο το θέμα σταθηκαν τα κατάπτυστα σχόλια πολλών άξεστων και κακομαθημενών απο τα σπίτια τους «συνανθρώπων» μας στο Video ( Νέο τρέιλερ.. ) του Σίλα Σεραφείμ.
Εβριζαν και έριχναν κατάρες επειδη θεωρησαν οτι ο Mikeus θα έβγαζε καινουριο ΜΠΡΑΦ και ο Σίλας τους εξαπάτησε. Θα δείτε την κατάντια του ανθρώπινου ειδους μπαινοντας στο εν λογω video.

Περισσότερα...

Θεούλη μου σε ευχαριστώ για το νέο μνημόνιο!!!

14 Ιουλ 2015

Καλέ μου Θεούλη, φοβάμαι….
Από μικρό παιδάκι όλοι αυτοί που με αγαπάνε, συνεχώς μου λένε να φοβάμαι. Οι καλοί γονείς μου συνεχώς μου έλεγαν πως αν δεν κάνω «αυτό» ή «εκείνο» θα με πάρει ο μπαμπούλας, θα με πάρει ο αστυνόμος, θα με δείρει ο καλός μπαμπάς μου, θα με τιμωρήσεις εσύ ο καλός Θεούλης, που τόσο με αγαπάς και πάντα ότι προσπαθούσα να κάνω, οι καλοί γονείς μου και οι άνθρωποι γύρω μου με φόβιζαν για το καλό μου.

Περισσότερα...

ΝΑΙ ή ΟΧΙ, αλλά με ποιά κριτήρια; Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα νέο Εθνικό Διχασμό;

02 Ιουλ 2015

Από τις πρώτες μέρες μετά την αναγγελία διεξαγωγής δημοψηφίσματος από την κυβέρνηση, άρχισαν οι συμπολίτες μας να τάσσονται άλλοι υπέρ του ΝΑΙ και άλλοι υπέρ του ΟΧΙ, αντίστοιχα.
Αυτό βεβαίως δεν έγινε μόνο  από τους συμπολίτες μας αλλά και από διάφορους φορείς όπως τα μεγάλα συστημικά τηλεοπτικά κανάλια, τα οποία κάνουν φανερότατη προπαγάνδα υπέρ του ΝΑΙ χωρίς καν να κρατούν τα προσχήματα, όπως ο δικηγορικός σύλλογος, δήμαρχοι,  ακόμη και η εκκλησία παίρνει ανοιχτή θέση επί του θέματος.

Περισσότερα...

Ξέρετε γιατί δεν θα ανοίξουν αύριο οι τράπεζες;

29 Ιουν 2015

Από την αρχή της κοινωνίας μας οι άνθρωποι χωριστήκαν σε δυο τάξεις, α) τους έξυπνους που είναι και οι λιγότεροι και που κυβερνούν τον κόσμο και β) τους αφελείς  (μην πω τίποτε άλλο) που απαρτίζουν το 99,9% της ανθρωπότητας και που είναι γενιά προς γενιά οι σκλάβοι της κυρίαρχης τάξης.

Περισσότερα...

Aparadektoi Facebook   Aparadektoi YouTube   Aparadektoi Twitter   Aparadektoi RSS