Απόψεις

Αναμνήσεις από το 1017μ.Χ. (μέρος 1ο)

06 Οκτ 2017

memmedevvalaa1a

Αγαπητοί μου φίλοι, αναπολώντας τη ζωή μου θυμήθηκα μερικά περιστατικά που έζησα τον 11ο μ.Χ. αιώνα.
Εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν επιστήμες, τα πάντα κανονίζονταν από την Εκκλησιά. Η χημεία, η φυσική, η αστρονομία, η φιλοσοφία, και προπάντων η ιατρική, ήταν δουλειά της Αγίας Αλάθητης και φυσικά Θεόπνευστης Εκκλησίας.

Για παράδειγμα η Γη είναι επίπεδη, η γρίπη γιατρεύονταν με ξεμάτιασμα, η ιλαρά με μετάνοιες και η επιληψία με καύση για να φύγει ο δαίμονας!

ΣΚΑΙ δεν υπήρχε, οπότε η ενημέρωση γινόταν από άμβωνας και το χριστεπώνυμο πλήθος αποκρυστάλλωνε αντικειμενική άποψη επι παντός επιστητού και διαμόρφωνε την απόλυτη αλήθεια, η οποία να σημειώσω ήταν ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ!

Δυστυχώς όμως σε κάθε καλορυθμισμενη, ήσυχη και καθωσπρέπει κοινωνία, υπάρχουν τα αγκάθια που τους βάζει ο Σατανάς και αμφισβητούν τα πάντα! Για παράδειγμα κάποιοι Μπαρμπέρηδες βεβήλωναν το ιερό σώμα του ανθρώπου και έκαναν χειρουργικές επεμβάσεις, αμφισβητώντας το ευχέλαιο, κάποιοι άλλοι έφτιαχναν τηλεσκόπια και αμφισβητούσαν την επίπεδη υπόσταση της Γης, κάποιοι άλλοι οραματίζονταν ότι ο άνθρωπος ανήκει στον εαυτό του και όχι δούλος σε Θεό και άνθρωπο και και κάποιοι άλλοι διεκδικουσαν την ελευθερία του λόγου σνομπάροντας το λόγο του Θεού!
Ακόμη και η εκπληκτική ομορφιά μας κοπέλας ήταν έργο του διάβολου και έπρεπε να καεί με την κατηγορία της μάγισσας.

Εμείς οι πιστοί όμως δεν το αφήναμε έτσι. Κάθε φορά που έπεφτε στην αντίληψη μας κάποιο περιστατικό υβριστή της κοινώς αποδεκτής αλήθειας, τρέχαμε να το καταγγείλουμε στον αρμόδιο ιεροεξεταστή της γειτονιάς, ο οποίος φρόντιζε να μας ανταμείβει με καύση του αμαρτωλού αμφισβητία ενώ όλοι εμείς οι φιλήσυχοι πολίτες κραυγάζαμε με μίσος για να ξορκίσουμε το κακό. Δε σας το κρύβω, έχω ρουθουνίσει με ευχαρίστηση την καμμένη σάρκα κάποιου ψευτοαστρονομου, ψευτογιατρου, ψευτοστοχαστη. Έχω εκστασιαστεί βλέποντας τον αμαρτωλό να τον κόβουν στα δυο και το αίμα του να ρέει αχνιστό.

Δυστυχώς, στο πέρασμα των χρόνων αυτά σταμάτησαν, επιβλήθηκαν οι επιστήμες του Σατανά και στρεβλώθηκε η αλήθεια για τα πάντα! Οι ψευτοεπιστημονες μας λένε ότι η Γη είναι σφαιρική και γυρίζει γύρω από τον ήλιο! (Ημαρτον Θεέ μου)

Έπεται και συνέχεια….

Log in to comment

Aparadektoi Facebook   Aparadektoi YouTube   Aparadektoi Twitter   Aparadektoi RSS