Υγεια

Ο νέος τύπος καφέ και τσαγιού που αδυνατίζει!!!

08 Μάι 2017

Χάστε Γρήγορα Βάρος

Πρόσφατα προωθήθηκε στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γαλλίας ένας νέος τύπος σπόρου καφέ και τσαγιού που αδυνατίζει. Οι συγκεκριμένοι σπόροι περιέχουν φυτικές ίνες αρακά, οι οποίες έχουν ως στόχο να μεταφέρουν στον εγκέφαλο το σήμα του κορεσμού ώστε το άτομο να νιώθει χορτάτο.

Οι δημιουργοί του θεωρούν πως είναι ένα μοναδικό προϊόν καθώς προσδίδει στο ρόφημα τη γεύση του καφέ ή του τσαγιού και παράλληλα μειώνει ή σε μερικές περιπτώσεις εξαφανίζει το αίσθημα της πείνας. Αυτό πραγματοποιείται μέσω των φυτικών ινών αρακά που περιέχει και οι οποίες χρησιμεύουν τροφοδοτούν με ενέργεια τα καλά βακτήρια που ζουν στο έντερο μας και αυτά με τη σειρά τους παράγουν μια σειρά ορμονών που μειώνουν την αίσθηση της πείνας.

Το προϊόν καλείται Brewfull και είχε πρωτοδοκιμαστεί το 2015, αλλά είχε αποτύχει στον οργανοληπτικό του έλεγχο. Σήμερα οι δημιουργοί του πρόσθεσαν τεχνικό άρωμα για να βελτιώσουν τις ιδιότητες τους. Από εμάς δεν μένει τίποτα άλλο από το να δοκιμάσουμε. Να θυμάστε πάντως ότι κανένα παρασκεύασμα δεν μπορεί να αναπληρώσει τη σωστή διατροφή.

Πηγή: www.webinarium.gr

Log in to comment

Το Άβαταρ του/της apollonios
apollonios απάντησε στο θέμα: #19713 2 Χρόνια 6 Μήνες πριν
Αντε να δουμε τι θα κανουμε και με αυτο...
Θα ριξουμε κανα κιλο;